Bebusch Hungária

A BEBUSCH HUNGÁRIA KFT MINŐSÉGPOLITIKÁJA

A Bebusch Hungária Kft célja:

 • Az érdekelt feleink elégedettségének, minőségi elvárásainak teljesítése és javítása optimális költségráfordítással, az ISO 9000:2015 és az IATF 16949:2016 szabványok, a környezet- és munkavédelmi elvárások, a törvényi és jogszabályban rögzített előírások teljesítésével, versenyképes termék és szolgáltatás útján.


 • A minőség iránti elkötelezettség a cégvezetés és a Bebusch Hungária Kft. minden dolgozójának tudatosan vállalt magatartása.


 • Missziónkként fogalmazzuk meg, hogy társaságunk a műszaki műanyag alkatrész gyártás területén meghatározó cég legyen.


 • Tevékenységünket folyamatosan fejlesztjük, munkatársainkat naprakész ismeretekkel látjuk el tevékenységük biztonsága és a tudás bővítése érdekében.


 • Teljesítményünkkel meg kívánjuk nyerni Vevőink bizalmát, s kiszállításainkkal, a termékeink minőségének állandó javításával törekszünk a „0” hiba elérésére.


 • A minőségpolitikában megfogalmazottakkal összhangban minőségcélokat tűztünk ki magunk elé, az objektivitás érdekében az eredmények mérhetőségének rendszerét alakítottuk ki. A célok teljesülését folyamatos kontrol alatt tartjuk.


 • Meghatározásra kerültek minőségirányítási szempontból lényeges érdekelt felek, figyelemmel kísérjük  konkrét és látens elvárásaikat.


 • Számba vettük értékeinket, lehetőségeinket, gyengeségeinket a cégünkre kockázatot jelentő veszélyekkel egyetemben.


 • Intézkedéseket hoztunk annak érdekében, hogy a jelentős érdekelt feleink elvárásait a legteljesebb mértékben ki tudjuk elégíteni.


 • Maximálisan törekszünk a technológiából adódó kockázatok feltárására, azok csökkentésére, elhárítására.


 • A munkakörnyezet kialakításánál figyelembe vesszük az egészség védelmét és megteremtjük a biztonságos munkavégzés feltételeit, a termékbiztonság mindenkori szem előtt tartásával.


 • Alvállalkozóinktól és beszállítóinktól elvárjuk, hogy minőség politikánkat elfogadják és tevékenységüket ennek figyelembevételével végezzék.


 • Célunk, az irányítási rendszerünk valós adatokon alapuló folyamatos fejlesztése, dolgozók aktív részvétele valamennyi lényeges érdekelt felünk követelményeinek figyelembevételével.


 • Partnereink eredményes piaci szereplését segíti rugalmasságunk, gyorsaságunk és a megfelelő technológia költséghatékony alkalmazása.


 • Cégünk az önmagunkkal szemben felállított megkövetelt célokat teljesíteni és fejleszteni kívánja, melyek a vevői elégedettség, a minél magasabb termékminőségi szint eléréshez járulnak hozzá.

A Társaság mottója:

Vevő és szállító kölcsönös elégedettsége = Hosszú távú üzleti jövő


Vállalati filozófia

Alapelvünk a vevőorientált szemlélet és minőségi termékek gyártása.

Részben az anyacégtől kapott, részben pedig működésünk 20 éve alatt szerzett szakmai tapasztalat birtokában és további szakmai fejlődésünk céljából folyamatosan együtt kívánunk dolgozni vevőinkkel szakmai területet érintő kérdésekben.

Misszió

Célunk a fém- és műanyag kompozit gyártás területén meghatározó szerep elérése a piacon. Jövőkép

Vevőinkkel közösen olyan termékfejlesztéseket támogató eljárások kidolgozása, amelyek alapjai az innovatív termékgyártás, és célja az erre épülő fém-műanyag inszertes komplex gyártási megoldások magvalósítása.


Tanúsítványok

Az ISO 9001 és az ISO/TS 16949-nek megfelelően auditált rendszerünk, a modern mérőeszközökkel felszerelt, és 2010-ben felújított mérőlaborunk lehetővé teszik a szabványok által előírt követelményeknek való megfelelést és garantálják termékeink minőségét.
Cégünk 2002 óta rendelkezik ISO 9001-es és 2004 óta ISO/TS 16949-es tanúsítvánnyal, jelenleg az IATF 16949 :2016 szerinti a tanúsításunk.

(A megtekintéshez kattintson ide:) 

A BEBUSCH HUNGÁRIA KFT. KÖRNYEZETI POLITIKÁJA

A BEBUSCH HUNGÁRIA KFT. ENERGIA POLITIKÁJA