Bebusch Hungária

Készült: Oroszlány, 2016. 12.06

Form szám/verzió/kiadás dátuma: 0301-1/2016.04.02

A BEBUSCH Kft. elkötelezi magát az energiairányítás jogi és egyéb követelményeinek betartására, az energiapazarlás megelőzésére 

és folyamatosan törekszik energia teljesítményének javítására.


Ennek érdekében:

-  A társaságon belül kialakítottuk és működtetni kívánjuk az MSZ EN ISO 50001:2012 szabványnak megfelelő energia irányítási rendszerünket.

-  Folyamatosan figyelemmel kísérjük az energiairányításhoz kapcsolódó jogi és egyéb előírásoknak való megfelelést.

-  Megkülönböztett figyelemmel kísérjük és kezeljük a jelentős energiafelhasználású gépeink, egyéb berendezéseink működését, célunk az energia hatékonyság és az energia- felhasználásunk javítása.

- Jelentős energia felhasználású területünk a termékgyártás területe, ezen belül a fröccsöntőgépek a legnagyobb energia felhasználók.
Elsősorban ezen a területen szeretnénk energia hatékonyságunkat legalább a viszonyított időszakhoz képest szinten tartani vagy növelni. 
Felülvizsgáljuk a technológiai utasításokat, megkeressük azokat a szervezési, ellenőrzési és tevhnológiai lehetőségeket, amelyek bevezetésével hozzá járulhatunk energia- teljesítményünk növeléséhez. Elkötelezettek vagyunk energiahatékonyságunk folyamatos javítása mellett, ennek szellemében az új beruházások, technológiai fejlesztések tervezése, bevezetése során energiatakarékossági tényzőket is figyelembe veszünk. Ügyelünk arra, hogy elsősorban energia hatékony termékek, szolgáltatások kerüljenek be cégünkhöz.

-  Célunk, hogy működésünkhöz szükséges energiánkat csak a szükséges mértékben vegyük igénybe.

-  Munkatársaink energia tudatának erősítését képzéssel segítjük elő.


A veztőség kinyílvánítja, hogy tevékenységünket energia politikánk irányelvei szerint végezzük és ezt minden munkatársunktól elvárjuk.


Fehér Zoltán

Ügyvezető igazgató


Tanúsítványaink:

KIR - MSZ EN ISO 14001:2015

EIR - EN ISO 50001:2012

elérhető a Cerfiticates menü alatt


vissza