Bebusch Hungária


A Bebusch Hungária Kft. állami támogatásos pályázat keretében 1999-ben kezdte meg az első üzemcsarnok építését az Oroszlányi Ipari Parkban zöldövezetes beruházással. Maga az építkezés, a működéshez szükséges infrastruktúra kiépítése és a gépek beszerzése 300millió forintos beruházással valósult meg. 
Ez  2002-ben újabb csarnokkal és gyártási kapacitással bővült.
 
2010-ben került sor a géppark fejlesztésére. Többek között új mérőgépek (pl. 3D-s CNC mérőgép) beszerzésével a mérőlabor is átalakításon esett át.

A dolgozók barátságosabb, korszerűbb étkezőt kaptak, mely oktatások és rendezvények is helyéül szolgál. Az informatika rendszer is frissítést kapott. Az elavult hálózati infrastruktúrát egy modernebb váltotta fel és megkezdődött az ABAS vállalatirányítási rendszer bevezetése.

A Széchenyi Terv keretében 2011-ben elnyert pályázati forrásokból valósulhatott meg a harmadik csarnok építése, valamint egyéb eszközállományaink bővítése, többek között szerszámüzem létesítése is.
 Bővebb információt a pályázatokról a  http://www.nfu.hu/  érhető el. 


2016-17-ben újabb bővítés került sor. A 4. csarnok építése és az irodaépület bővítése lehetővé tette a a raktár hatékonyabb lerendezését, a mérőlabor tágasabb helyisége több mérőeszköz (pl. mérőszkenner) beszerzését tette lehetővé.

Gyártó kapacitásunk új gépek beüzemelésével bővűlt.